onsdag 11. januar 2012

Girs just wanna have FUN!! ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶

Tirsdag 10. januar
Bilder fra når vi i august feiret herlige Nina sin 40års dag ;)
Tirsdag kveld var det, som nevnt tidligere, duket for gjenforening med noen helt fantastiske jenter! Tidligere sjef, Siw, ordnet i stand til oss hjemme hos seg selv. Vi kom en etter en til dekket bord i et superkoselig hus :) Hadde tenkt å sykle ut dit siden det bare er en liten svipptur(ca 10 min i bil), men halvveis syklet jeg hjem igjen for å skifte. Ja, det regnet!! Snille Vi Anh svippet utom meg og plukket meg med :) Vi spiste god kyllingsalat ala Siw og Humaira sine fantastiske nanbrød! NAAAAAAAM!! Vi hygget og koste oss! Det var virkelig en skikkelig super kveld som gjorde meg glad fra topp til tå. Fikk mange gode klemmer av dem alle og gode ønsker for fremtiden i Hammerfest.
Etter midtnatt svippet Siw Humaira og meg hjem. Først ut til Madla med Humairasnupp. Tok avskjed med ho, men håper å se ho på lørdag, og fikk noen supergode klemmer. Den jenta er fantastisk!! Så var det ut til Lura med meg og fikk en god klem av Siw også. Satser på en playdate for hunden hennes og Munti til søndag :) Så får jeg sett Siw enda en gang før jeg reiser avsted.

Vel hjemme igjen satt jeg med et stort smil om munnen. Fylt med glede og takknemlighet! Tenk å få bli kjent med noen så fantastiske mennesker og få kalle dem venninner :) Heldige meg!! Det var en mening bak at jeg ble her ett år ekstra,-  jeg skulle jo bli kjent med disse fire herlige jentene og andre herlige mennesker på min tidligere arbeidsplass! Ja, det er en mening bak alt som skjer!!

Og jeg vet at jeg kommer til å savne de fire snuppene mine veldig mye, men jeg vet at kontakten kommer til å vare. Vi har jo alle facebook og internett- og man kan jo skrive brev :) Skal ta opp den "hobbyen" igjen i Hammerfest :) En koselig ting det! Og når jeg besøker fammen her vest så skal man jo treffe snuppene også ;)

På denne dag i neste uke har jeg bodd i Hammerfest i ett døgn!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ser ut som en livlig og god gjeng!
Du virker som du er en sånn kollega alle liker og trives med fordi du er snill mot alle.. Stemmmer det?
Håper du får koselige kolleger på din nye plass også og tror dine gamle kolleger savner deg. Stemmer det?

Miriam Elisabeth ツ sa...

Det ER de!! VEt ikke om de savner meg, men jeg savner garantert dem!!