tirsdag 13. desember 2011

Avsted til bartebyen ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶

Med stormskritt nærmer avreisen seg :) Og straks er jeg klar for den :) Formen var dårlig i natt og i mårrest, så har ikke rukket alt jeg skulle rekke enda... Men straks klar :)
I bartebyen, eller i Trondheim om du vil, bor og studerer min kjære lillesøster. Flinke søss studerer der til å bli estetisk førskolelærer. Fint skal det låte ;) Har ikke sett henne siden i august når vi kjørte ho og flyttelasset opp dit. Så du kan tro det skal bli godt å se henne igjen. Hadde jo uansett fått sett henne i neste uke hos våre foreldre, men kjente at jeg hadde lyst på en Trondheimstur på vinterstid. Og når jeg da ble fri og frank allerede 9. desember, så måtte man bare gjennomføre det. Har jo en del kjente der i byen og området rundt - så denne uka blir nok meget bra :)

På dagtid, når lillesøss og samboeren(venninne) er i praksis, blir jeg nok å traske rundt omkring med kameraet på jakt etter motivet. Men skal også treffe en del folk. Blant annet: Stine og Linda :)

Nordsamans reunion 08
 Disse to jentene er helt fantastiske! Ble kjent med de i 05 da vi alle tre begynte på Lundeneset vgs. Et minnerikt år som man ofte savner! Vi ble fort gode venner og gikk under kallenavnet Nordsaman - kanskje fordi vi holdt sammen og var representanter for Nord Trøndelag, Nordland og Troms ;)
 Linda(til høyre) har jeg møtt mange ganger etter det året. Vært på påskeferie og andre ferier hos meg her vest eller i Telemark hos mine foreldre. Så henne sist i sommer da jeg endelig fikk sett den fine øya hennes og treffe hennes herlige foreldre og søster! *gode minner* Stine(i midten) har jeg ikke sett siden februar 08 da vi hadde Nordsamans reunion hos meg. Det er veldig lenge siden!!, så gleden er ekstra stor for å se henne igjen. Og hvem vet hvilke andre herlige mennesker jeg skal få møte ila uka i Trondheim? :) Du kan tro jeg gleder meg ;)

2 kommentarer:

Anne sa...

VELKOMMEN til trivelige Trøndelag :-)

Miriam Elisabeth ツ sa...

takk for det :)