mandag 5. desember 2011

Liten update ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶


Livet er som en bok,du kan ikke endre de
sidene som allerede
er skrevet, men du kan
starte på et nytt kapittel...Det er sanne ord! Historien min kan jeg ei forandre, uansett hvor mye og ofte jeg gjerne skulle gjort det. Dog kan jeg være med å forme historiens fortsettelse. Det har jeg som mål!

Mitt vikariat, på skolen i Stavanger, er over på kommende fredag. Det blir veldig trist og atter en gang måtte si farvel til de skjønne elevene mine! Atter en gang skal jeg savne de. Men jeg får håpe på det beste for dem, være takknemlig for at jeg fikk ta del i livene deres og fortsette veien videre. Er så spent på hvordan det blir videre nå. Hatt intervju med en bolig - vil foreløpig holde det hemmelig hvor det er sjanser for at jeg ender opp ;) Følg med - så får du se ;)

Så etter endt arbeidsdag på kommende fredag, starter juleferien min :) Lang juleferie i år! :) Deilig det! I fjor ble det jo bare noen få dager... Ferien starter med julekos sammen med min kjære fetter og så reiser jeg avgårde til Trondheim i neste uke. Gleder meg til å se igjen min kjære lillesøster, Kjersti, Linda, Line, snuppa og andre kjente :) Og gleder meg til å utforske Trondheim med mitt kamera :)  
(oppdatert fotobloggen med nye bilder fra Israel og annet - ta en kikk :)  )
Stay tuned

2 kommentarer:

Anonym sa...

Endeligen litt liv her inne igjen (= Det kan eg like. Lykke til med fremtiden. Spennende!

Miriam Elisabeth ツ sa...

takk :)