søndag 2. januar 2011

GODT NYTTÅR!

Nyttårsaften ble anerledes enn tidligere. Dog så mye bedre enn tidligere nyttårsaftner!
Min kjære hadde fikset hotelrom til oss på et hotel i Stavanger med kort avstand til selve sentrum.
Vi sjekket inn i 2tida og koste oss på det fine hotelrommet. Timene gikk. I 6tiden gikk vi ned til sentrum og der ble vi til over midtnatt :) Holdt oss for det meste på Garman,- et flott og koselig utested på brygga i Stavanger. Traff mange herlige folk og noen som ikke var fult så herlige. Fikk høre fra fire menn at jeg var ei flott dame :) Blir ikke så innbilsk, for det bør nevnes at to av de var mer eller mindre beruset ;) Ei dame sa til min kjære at vi var det søteste paret hun hadde sett på lenge :) Alt i alt en veldig koselig kveld :) Når klokka bikka midtnatt, stod vi midt i vågen og så på rakettene. Vi hilste det nye året velkommen med et langt kyss og stod vel mer eller mindre og så mer på hverandre enn på fyrverkeriet :) Dagen derpå bestod av 110%avslapping ;)

Er fantastisk å ha min kjære her igjen :) Han kom på tirsdag og reiser til tirsdag. Var godt når han endelig kom - gikk jo over en måned fra vi så hverandre sist... Gruer meg til han drar..

Nå er det atter et nytt år med nye muligheter. Noen nyttårsforsetter har jeg skrevet ned, men om jeg når dem er en annen sak. Tror dette året blir veldig bra! 

Spm:
- Hva tenker du om det nye året? 
- Har du gitt deg selv mål du skal nå før det atter en gang er nyttårsaften?

GODT NYTTÅR!

2 kommentarer:

Anne sa...

Ååå noe så trivelig og overaskende. En annerledes måte å feire på ja, men helt toppers da for dere som er så forelska Miriam. En slik feiring kunne ha fristet noen og enhver, helt klart.

MEN litt mer sånn famileopplegge for min del vettu, men det har jo sin sjarme det også på en måte. Med en 17 åring i hus er jeg liksom litt sånn i giv akt jeg, beredt i tilfelle, så ingen edle dråper ble å skåle i for min del.

Men Godt Nyttår til deg ja, og jeg ønsker dere som par alt godt kan du forstå.

Anneklem, en varm en også.

Miriam ツ sa...

Takk, du fantastiske Annemor :)