tirsdag 9. november 2010

Helga som gikk ツ

 Ja, det var en kjempe kjekk helg! Har ikke hatt tid eller orket å blogge om den før nå.
Fredagen var jeg først på intervju og gikk derfra med en jobb i lomma :) Etter det svippet vi nedom Sverda i stein og tok bilder før vi kjørte til Sola og plukket opp min kjære :)
Vel hjemme lagde vi middag sammen alle fire, spiste og koste vårs.
Etterpå kjørte vi og plukket opp lille gull for vi skulle ut å bowle sammen.
JEG VANT ene runden! Og i de to rundene vi bowla, fikk jeg tilsammen SJU STRIKE!

Og Inga fikk et morsomt navn!
Alle vet vel at ei jente heter Inger Lise og ikke Inge Lise?

På bowlingen sa lille gull noe veldig morsomt!! Min kjære og jeg satt og kysset og da kommer det fra lille gull(på skikkelig stavangersk):  
" Hva er det du driver med Miriam!? Og i all offentlighet! Kun voksne, gamle, gifte mennesker har lov til å kysse i offentlighet. Sånne som mor og far."  
Han vet å få sagt det! :) Og etterpå, når jeg spurte han om hva han syntes om min kjære, kom det kjapt: "Han er kul!! Og dere er skjønne sammen." :)

Min kjære dro tilbake til Ualand samme kveld som han kom, så fikk bare noen timer med han. MEN noen timer sammen er bedre enn ingen ting :) Lørdagen var det kinodag. Først på en barnefilm i Sandnes, så en svipptur innom moster på teabesøk, så en voksen film i Stavanger. Sammys eventyr er en kjekke film og Spis, Elsk, Lev er veldig bra! :)
Søndagen dro snuppene etter at de svippet meg ut til stranda. Resten av søndagen har du vel allerede lest om i et tidligere innlegg hvor jeg måtte få ut litt frustrasjon...
Check out the result! :)

-----------

Det er veldig kjekt i den nye jobben! Tusen takk for alle gratulasjoner her på bloggen og på fjesboka :) Trives godt der allerede. Kjekke kollegaer og skjønne elever. Dette er virkelig noe jeg kan se for meg å jobbe lenge med enda jeg alltid har forestilt meg å jobbe i en bolig.
Ingen dager er like selvom rutinene er like. Skal legge ut en dagsoversikt senere og fortelle mer om jobben og sånn, men akkurat nå må jeg finne senga og sove. Er stuptrøtt for tiden....

Savner deg, min kjære! 
Gleder meg til helga kommer :)

1 kommentar:

Maija sa...

SÅ GØY at du har fått dei jobb og trives i denn =]
Skal følge med her for den type jobb vil jeg jerne høre mer om tenker jeg =]
Og du og sjæresten din er veldig søte sammen. Han ser snill ut og du er veldi pen!

Følg jerne min blogg