torsdag 19. august 2010

Sommeren er på hell..

Sommeren er snart forbi.
Ja, for noen er den for lengst forbi.
Mange av vennene mine er allerede tilbake i arbeid eller på skole. For dem er denne ferien nå over. For meg er det fremdeles ferie, i alle fall på en måte. Venter enda på å finne no å ta meg til... Enda ikke fått jobb. Virkelig kjedelig!! For mye dautid er ikke no særlig. Mange misuner meg at jeg enda har fri, mens jeg selv ergrer meg over det. Vil jo gjerne ha noe å gjøre. Utrolig rart å ikke skulle gå på skole. Er jo det jeg har tatt meg til hver høst siden jeg var 6år. Merkelig! Men misforstå meg rett, det er også utrolig deilig ;)

I sommer har jeg fartet hit og dit. Ferien startet med noen dagers jentetur med overnatting i Bergen og på Haukelifjell. Så bar det nordover til mitt kjære barndomsrike,- Bø i Vesterålen. Der var jeg i drøye tre uker før det bar sørover igjen. Hadde noen fine dager sammen med min kjære før jeg så reiste til Danmark ei uke. Bodde i et søtt sommerhus rett utenfor Ebeltoft og en liten gåtur fra stranden. NYDELIG! Så var man igjen i huset til mor og far og hadde besøk av ei veldig god venninne, Linda, før man dro på misjonsreise(Mision Adventures) til Valga i Estland. Man kom hjem igjen derfra med gode minner og slappet av et par dager før man reiste til Vinje til sin kjære. Hadde igjen noen fine dager med han og familien hans. Ja, det var litt skummelt å møte "svigers", men fikk god kontakt så nervøsiteten gikk veldig fort over. Kjempe koselig familie! Er vel derfor typen er så fantastisk som han er :) Jeg er heldig!!

Bilder fra denne sommeren vil jeg dele med dere etterhvert, men du kan også finne noen av dem på fotobloggen min. Så det er bare å kikke ;)

Spm: Hvordan har din ferie vært? Hva skal du til med nå?

3 kommentarer:

Lilliz sa...

LIKER det nye utseendet! Og det virker som en veldig kjekk sommer! Du må ha lykke til videre i søkinga etter jobb. Det dukker nok opp noe snart :)

Eg koser meg med skulestart i Bergen. (Haha!) Vel, du ser kor effektiv eg er akkurat no? Men no må eg vel tilbake til lesinga.

Enjoy life!

Marie sa...

Håpar du får jobb snart :)
Kan tenke meg at den arbeidsplassen som får deg som medarbeidar kan glede seg :)

Eg er tilbake i barnehagen og er igong med nye utfordrande oppgåver som assistent til eit barn med ekstra behov. Spanande og interessant!

Lukke til med jobbsøking og kjæresteliv :)

Marie sa...

Du spurte om jobben min. Eg er assistent i barnehage som sagt. Eg skal bli barne- og ungdomsarbeidar når eg har fått nok praksis til det.
I året som gjekk hadde eg i oppgåve å lære framandspråklege norsk, dette året er eg ekstra på eit barn som er autist. Dette er nytt for meg, men eg får hjelp frå både leiing og PPT. Dagane er ganske intense og krevande. Eg må lære barnet å kjenne og eg må lære meg hensiktsmessige arbeidsmetodar. Eg vil gjere så god jobb som mogleg, men eg må finne min veg og min måte... Eg lærer på mange måtar å kjenne nye sider av meg sjølv også.
Eg har fått positive tilbakemeldingar etter at PPT har observert meg med barnet, men sidan dette er nytt for meg er eg opptatt av å tileigne meg mest mogleg kunnskap. Eg har lese masse på nettet, men må seie at eg blir ennå meir skjelvande for oppgåva av det. Det er jo veldig viktig med rett oppfølging av desse barna.

Spanande, gjevande og litt "nifst".

Fin kveld til deg :)