torsdag 15. juli 2010

God sommer

Jeg vil ønske deg en
RIKTIG GOD SOMMER!

Fremover blir det travelt her selvom jeg, for en gangs skyld, ikke jobber i sommer. Har mange planer og siden jeg nå skal ut i et langt arbeidsliv så ville jeg ha helt fri denne sommeren. Må jo lade opp til det som kommer i fremtiden ;) Jeg har enda ikke fått jobb, men søker på alt jeg kommer over. Hvem ønsker vel å være arbeidsledig?

Sommeren er travel. Jeg har nå tilbragt tre fine uker i mitt kjære nord ,- Bø i Vesterålen. Været var ikke no å skryte av akkurat, men så var det heller ikke for å sole meg jeg reiste opp dit ;) Nå har jeg et par dager hos mor og far før jeg reiser en uke til Danmark. I morgen kommer min kjære :) Han har nå holdt ut med meg en måned, men vi har jo ikke sett så mye til hverandre etter vi ble sammen, hehe :) Takk Gud for at mobiltelefoner finnes! :) Etter uken i flotte Danmark har jeg igjen noen pustedager før jeg reiser til Estland. Det blir spennende!

Så, ja, det er travelt selv om man har fri. Vet ikke når neste oppdatering kommer og hvor ofte, men har jeg muligheten skal jeg oppdatere ;)

Q: Hva skal du i sommer?
Har du hatt en fin sommer til nå?

Mannen som hr gjort livet mitt mye bedre!

2 kommentarer:

Cilla sa...

jeg skal til nord-norge:D:D

Maria sa...

God sommer til deg og! Jeg skal bare bo på hytta hele sommeren:) det er deilig det!