mandag 22. februar 2010

Doffen, min Doffen

Natt til lørdag(6.feb) får jeg det for meg å ta en del bilder. Jeg ville mekke meg et "studio" og ta bilder av små ting. Jeg rigger meg til på stuegulvet og knipser i vei. Etter mange knips lager Doffen(les: Nikon D40) rar lyd når jeg knipser bildet. Kjører auto, men han bruker evigheter på å ta bildet. Som om jeg hadde laaaaang lukkertid. Han blir ferdig med arbeidet og jeg knipser et nytt. Det vil si, jeg skal knipse et nytt, men når jeg trykker kommer det pluttselig opp en error melding: Press shutter realease button again.    


Onsdag 10. februar ble Doffen med til Elprice. Der mine foreldre og storebror kjøpte han til meg jula 08. Fyren i kassa hadde jo ikke peiling på SRL kamera ENDA de selger det! Er det mulig? Han fiklet litt, googlet litt og bestemte seg for at Doffen måtte sendes inn. Fikk et ark og beskjeden: Vi sender deg melding så fort det er klart.

Tirsdag 16. februar var jeg igjen innom Elprice for å høre om hvordan det lå an. Fyren(en annen enn sist) taster på PCn og svarer: Fremdeles inne. Vil vel ta 1-2 uker. Vi sender deg melding når det er klart. 
Viste null interesse og henvendte seg til neste kunde. Frustrert, skuffet og irritert gikk jeg hjem med hode under armen. I alle fall nesten. Nå var det over en uke siden sist jeg tok bilder og nesten en uke siden Doffen ble levert inn. Vel hjemme sendte jeg mail til Elprice sitt kundeservice hvorledes jeg klargjorde saken min om at kamera kom til å være inne i 2 uker, for å høre om ordningen ifht lånekamera og fikk som svar: Tviler på at det vil ta så lang tid. Ta kontakt med butikken igjen på mandag/tirsdag og hør om de har en status på din service --------. Viser det seg da at det tar lang tid kan vi se på saken om låne kamera.

På onsdag har han vært inne i to uker!

Jeg gjorde som jeg fikk beskjed om. Trådde opp i butikken igjen i dag. Nå har han vært inne i nesten to uker. Igjen en annen fyr i kassa. Tastet på PCn og sa at Doffen fremdeles er inne og vil nok ta tre uker. (Om det var enda tre uker, eller en uke ekstra vet jeg ikke) Vel, regner jo med det siden jeg ikke har fått melding!
Jeg spurte om lånekamera og fikk først som svar: Kamera anses ikke som livsviktig gjenstand, derfor ikke låneordning. 
Svarte han irritert: Vel, for meg er kameraet en livsviktig ting. Like viktig som en PC er for dataavhengig tenåringsgutt.
Da lo han litt, før han svarte: Vi hadde en lånekameraordning, men opplevde tyveri derfor har vi ikke den ordningen lengre.
Svarte han: Neivel! Noe du kan gjøre?
Han svarte slapt: Kan sende en purring og si at du feks skal reise vekk, derfor trengs det litt fortgang. Svarte han: Ingen grunn til å lyve. Du kan si at det haster fordi jeg har en del fotooppdrag! Og det haster ekstra mye siden dere ikke er villige til å låne ut kamera! 
Han: Du skjønner vel hvorfor? Ja, skal sende en purring.
Ristet litt på hode og svarte: Send den nå med en gang du! 
Han tastet og sa at nå var den sendt. Jeg ga han et drepende blikk og tuslet ut. Mer frustrert, irritert og sint enn etter sist besøk...

Blir ikke overrasket om ikke Doffen er hjemme igjen før påske! Har mistet lysten til å mase på de... Eldendig service synes jeg. Vel, de er, som meg, bare mennesker, MEN de har valgt å jobbe i en butikk som selger elektriske duppedingser og bør da ha litt peiling? Og de bør da møte kunden med respekt? Jeg velger et yrke hvor jeg skal jobbe med mennesker. Og går på jobb med baktanken om å gjøre hverdagen, om mulig, bedre for brukerne...

Ah, godt å få ut litt frustrasjon! Blir gal av å ikke ha Doffen her!

1 kommentar:

Monica sa...

Arg! Blir sinna på dine vegne Miriam!!!!! Og "livsviktig gjenstand"? Er pc det? eller mobiltelefon? Eller tv? In my ass!!!!!!!!! Latterlig unnskyldning spør du meg!
Men lite du kan gjøre annet enn å purre så de blir lei deg :) Hehe, for det gjør de til slutt :D :D
Og stakkars Doffen - håper han blir friskmeldt snarest! Og helst fortere enn snarest :)