torsdag 7. april 2011

NSB= Norsk Sinke Bane

I natt skal jeg igjen ut å farte med toget. Og igjen krysser jeg fingrene for at jeg FOR EN GANGS SKYLD får en tur uten STORE problemer og forsinkelser. Og at jeg FOR EN GANGS SKYLD er fremme når jeg skal være det og ikke et par timer senere... Er SÅ LEI av å være på farten med toget og møte TEKNISKE FEIL og STORE FORSINKELSER! Har reist mye med tog,- de vellykkede turene uten problemer er LANGT FÆRRE enn de når jeg har fått et par timers ekstra reise på grunn av tekniske feil osv. Vi er et av de rikeste landene i verden, MEN likevel har vi et av de dårligste jernbaneverkene.... Jaja...
GOD HELG!! :)

2 kommentarer:

Olav Andreas sa...

Tjohei.
Kom hit via-via-via noen andres blogg. Jeg jobber "i jernbanen" dog ikke i NSB. Skal ikke unnskylde eller bortforklare dine opplevelser. Det er like fortvilende for oss som jobber der. Fordelen vår er at vi vet "hvorfor". Men "hvorfor" er gjerne så teknisk og faglig at det oppleves rimelig håpløst å forklare videre. Sjekk ut gårsdagens dokumentar på svt.se uppdrag granskning, så ser du at alt ikke er "bedre i utlandet". Jeg var forøvrig nylig i Tyskland en tur. De har noen fantastiske nye fine hurtigtog, men jaggu har de mye skrammel også. Danskene sliter veldig med jernbanen sin for tiden. Det er et stort problem. Politikerne roper på mere privatisering, selv tviler jeg. Svenskene som har gått lengre enn Norge på den fronten (Men Norge har gått langt nok/for langt) sliter enda mer enn oss. Flere hender som ikke vet hva de andre gjør, flere ledd som skal ha profitt gir mindre arbeid gjort, flere hoder som ikke prater sammen går på sikkerheten løs.

Vell, nok preik! jeg skulle EGENTLIG bare si, at, hvor patetisk det høres ut fra en vildt fremmed som stikker hodet inn på bloggen din! Du virker som ei veldig flott jente! Mulig jeg leser mere om deg, og kanksje til og med forsøker å bli bedre kjent med deg en dag. Hvis du vil? Guds fred!

Miriam Elisabeth ツ sa...

Grei kommentar det med litt oppklaring. Bare å fortsette å lese ;) Takk, for fine ord :) Ingenting i mot å bli bedre kjent med folk ;)