mandag 14. juni 2010

Vernepleier

Fra nå av kan jeg kalle meg 
vernepleier!
Det er SÅ rart at studietiden er over! Hvor ble de 3 årene av? Har jeg lært noe?
Skal ærlig innrømme at det i løpet av studietiden ikke er rent skjeldent jeg har tenkt negativt: Er jeg god nok? Kommer jeg til å klare det? Skal jeg ikke bare gi opp?..., men tennene ble bitt sammen og jeg ar nå fullført. Aldri trodd jeg skulle klare det, men det har jeg! Stolt over meg selv!

11. juni startet med fotografering av kullet før man hadde en avslutninggudstjeneste i Sandnes kirke. Videre fortsatte festen på skolen med enkel bevertning og taler fylt med gode ord. Og avgangsstudentene, inkludert meg selv, fikk beviset på at vi har nådd målet :)

Ja, det har vært mange bratte oppoverbakker og tunge nedoverbakker, MEN alt i alt har det vært kjekt!

Denne ferien er velfortjent og skal nytes i fulle drag. Og til høsten starter en ny epoke! Nå skal jeg virkelig ut i voksenlivet :o Jeg har jo hatt som plan å stikke til nord Norge etter endt utdanning, men vet ikke om jeg kan det nå... Har jo allerede et avstandsforhold og hvor ofte får jeg sett min kjære om jeg flytter helt til Finnmark? Hmm... Jeg får ta ett eller to år ekstra her vest da før jeg flytter på meg. Kan jo bli bra det og? Spent på hva fremtiden vil bringe! :) Men jeg svever på en rosa sky fylt med kjærlighet og lykke :) Deilig!! Jeg er ferdigutdannet og jeg har funnet drømmeprinsen!! Kan det bli bedre?

GOD SOMMER!

Ingen kommentarer: